Skip to content

Huidverjonging

Stap binnen in de wereld van huidverjonging, waar tijdloze schoonheid en zelfvertrouwen samenkomen. Onze pagina is een bron van inspiratie en kennis, ontworpen om je te begeleiden op je reis naar een jeugdige, stralende huid. Van innovatieve behandelingen tot doeltreffende thuiszorgregimes, ontdek de nieuwste ontwikkelingen en deskundige adviezen om de natuurlijke glans van je huid te herstellen en te behouden.

Laser genesis voor huidverbetering

Bij het ouder worden verliest de huid bindweefseleiwitten zoals collageen en elastine waardoor de kwaliteit van de huid langzaam achteruit gaat.

Laser genesis is een niet ablatieve laser behandeling om de natuurlijke genezingsprocessen van de huid te stimuleren. Hiermee kan tekenen van veroudering van de huid worden verminderd en de huid een gezonde uitstraling geven.

Hoe werkt laser genesis?

Korte pulsen van laser energie worden aan de huid gegeven. De lichte opwarming van de huid stimuleert natuurlijke processen zoals collageen remodelering en elastine productie. Dit heeft weer een positief effect op fijne lijntjes en rimpels en bruine plekjes. Daarnaast verminderd Genesis roodheid van de huid omdat het ook microvaatjes aanpakt. Het effect van een individuele behandeling is subtiel maar het positieve effect op de huidkwaliteit groeit na een serie behandelingen.

Hoe voelt een laser genesis behandeling?

Je voelt tijdens de behandeling een lichte opwarming van de huid. Veel mensen ervaren het als een rustgevend gevoel.

Welke gebieden van de huid kunnen behandeld worden?

Laser Genesis is een ideale optie voor het gezicht de nek en decolleté. Maar ook andere gebieden met tekenen van veroudering, zonneschade, diffuse roodheid en fijne rimpels kunnen behandeld worden.

Hoeveel behandelingen moeten er worden uitgevoerd?

Om de uitkomst te optimaliseren moeten er een serie van 4 tot 6 behandelingen worden uitgevoerd. Het effect van de behandeling is gradueel en is niet direct te zien maar door de stimulatie van natuurlijke huid processen ontstaan er een langdurige impuls van huidverbetering die ook op langere termijn zijn vruchten afwerpt. Om dit proces van huidverbetering in stand te houden is het aan te raden om eens in de zoveel tijd een onderhoudsbehandeling te doen.

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen?

Omdat het principe van Genesis het afgeven van lage laser energie is in een niet ablatieve vorm, zijn de bijwerkingen beperkt. Direct na de behandeling kan de huid een beetje rood zijn. Omdat er geen downtime is kunnen de normale activiteiten direct hervat worden.

Is genesis een behandeling voor mij?

Ben je op zoek naar een snelle laser procedure zonder downtime om de kwaliteit van je huid te verbeteren en een frisse en gezonde uitstraling te geven, dan is Genesis een zeer aantrekkelijke optie.