Skip to content

Huid (huidproblemen)

Dutch Vein Clinic voor de behandeling van huidproblemen en cosmetische behandelingen in huidverbetering. Uw schoonheid wordt weer zichtbaar!

Huidproblemen

Veel huidproblemen hebben ingrijpende gevolgen op uw leven. Ze kunnen pijnlijk zijn of ontsierend en daarmee uw zelfvertrouwen ondermijnen. Bij de Dutch Vein Clinic helpen wij u deze aandoeningen aan te pakken met geavanceerde technieken, state-of-the-art apparatuur en zeer ervaren artsen.

Huidverbetering

Wilt u uw huid en uitstraling verbeteren zonder echt te veranderen? Dan kiest u voor een cosmetische behandeling met injectables of lasertherapie die u weer jonger, stralender en vitaler eruit laat zien met behoud van uw expressie. De artsen in onze Dutch Clinic in Hoofddorp adviseren u daar graag over.

Laser- en lichtbehandeling

Ware schoonheid zit van binnen, maar we maken het graag zichtbaar. Bij de Dutch Clinic helpen we u daarbij; met de laser- en licht behandeling verbeteren wij uw huid. Met de juiste medische en cosmetische behandeling uitgevoerd door ervaren artsen en met de nieuwste technieken voelt u zich weer goed in uw eigen huid.

Ook uw huid verbeteren?

Wilt u ook uw huid verbeteren? Maak dan een afspraak voor een eerste kennismaking. Wij zien u graag hier in onze kliniek in Hoofddorp.