Skip to content

Tarieven

De tarieven die we hanteren in de Dutch Clinic zijn gebaseerd op het product dat we voor uw behandeling gebruiken. U heeft dus altijd de beste kwaliteit voor uw behandeling terwijl u niet meer betaalt dan nodig.

Tarieven van behandelingen aan huidaandoeningen

Deze tarieven zijn geheel afhankelijk van de behandeling die nodig is, de middelen die gebruikt moeten worden en of er herhalingen nodig zijn. Na een persoonlijk consult adviseren wij u over het soort behandeling, de frequentie ervan en de bijbehorende kosten.

Tarieven van fillers en andere injectables

De tarieven van fillers en andere injectables die u in onze kliniek kunt krijgen, zijn afhankelijk van uw huidconditie, uw behandeling en het resultaat dat u wenst te behalen. Daarom kunnen we hier geen standaard vaste tarieven noemen. Omdat wij hechten aan een duidelijke en heldere service, geven we u hier wel een indicatie van de prijzen als richtlijn.

Prijzen op basis van gebruik

De prijzen zijn gebaseerd op de hoeveelheid van het product dat gebruikt wordt. Bij Bij fillers gaat dat per milliliter product. Stel dat u uw lippen wilt laten vullen met een filler voor een vollere uitstraling, dan is daarvoor 1 product van 1 milliliter nodig. U betaalt dan die milliliter.

Merken

Voor onze producten gebruiken wij merken die op basis van onze ervaringen de beste zijn die op de Nederlandse markt te verkrijgen zijn. Zo werken wij onder meer met Juvederm van Allergan, Restylane van Galderma en Belotero van Merz. Heeft u een voorkeur voor een ander merk, dan bespreken we dit natuurlijk graag met u.

Ook uw huid laten verbeteren?

Wilt u ook uw huid verbeteren? Maak dan een afspraak voor een eerste kennismaking. Wij zien u graag hier in onze kliniek in Hoofddorp.

Wat vinden onze klanten

Uw ervaring is voor ons van groot belang. Lees hieronder de eerlijke en oprechte meningen van onze klanten die al eerder voor onze spataderbehandelingen hebben gekozen. Hun feedback helpt ons niet alleen om onze diensten continu te verbeteren, maar biedt ook waardevolle inzichten voor toekomstige patiënten. Bent u zelf al bij ons geweest? We nodigen u van harte uit om uw ervaring te delen en zo anderen te helpen bij hun keuze.

review-1
Ik ben zeer tevreden met mijn recente spataderbehandeling. Na jarenlang last te hebben gehad van pijnlijke en lelijke spataderen, besloot ik eindelijk actie te ondernemen. Mijn ervaring bij Dutch Vein Clinic was buitengewoon positief.
Albert Willemstreek
review-2
Na de spataderbehandeling merkte ik onmiddellijke verlichting van de pijn en zwaarte in mijn benen. Het herstel was ook relatief snel en ik kon mijn dagelijkse activiteiten binnen enkele dagen hervatten. Nu zijn mijn benen vrijwel vrij van spataderen en voelen ze zich veel lichter en gezonder aan.
Isa Timmerlaan
review-3
Ik kan deze behandeling ten zeerste aanbevelen aan iedereen die last heeft van spataderen. Het heeft mijn leven aanzienlijk verbeterd en ik ben dankbaar voor de professionele zorg die ik heb ontvangen. Dhr Randolph van Eps is een arts waar je op kan vertrouwen en in een specialist in zijn vak.
Marian Voorthuis

Waarom een huidverbetering bij Dutch Vein Clinic?

Compleet aanbod onder één kliniek in Hoofddorp

Meer dan 50.000 tevreden klanten

Beste kwaliteit in Nederland

Ruim 25 jaar ervaring

Vakkundige en ervaren artsen

Hoge klanttevredenheid

Vrijblijvend consult

Een gratis consult aanvragen

Heeft u last van spataderen en wilt u weten welke behandeling het beste bij u past? Meld u nu aan voor een gratis consult. Tijdens dit consult bekijkt onze gespecialiseerde arts uw spataderen en bespreekt samen met u de meest effectieve behandelingsopties. U krijgt ook de gelegenheid om al uw vragen te stellen.