Skip to content

Veelgestelde vragen

Een huidaandoening laten behandelen of een ingreep aan uw gezicht laten uitvoeren is niet iets wat u zomaar laat doen. En terecht vinden wij, u mag tenslotte niets minder dan kwaliteit verwachten. Vandaar dat u bij ons standaard kunt rekenen op de beste kwaliteit met uitstekende producten, onze ervaren artsen en op een persoonlijke, hoogstaande service. U mag ons dus altijd bellen met al uw vragen. Wilt u nu alvast het een en ander weten? Dan vindt u uw antwoord misschien hier al bij de veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over huidaandoeningen. De vragen zijn voorzien van korte antwoorden. Heeft u na het lezen van de informatie aanvullende of andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Elke behandeling is verschillend en geheel afgestemd de aandoening die u heeft of op het product dat wordt verbruikt. U krijgt dus altijd de beste kwaliteit en betaalt slechts voor dat wat voor u wordt gedaan of gebruikt. Meer informatie hierover vindt u op onze website onder Tarieven. Of neem contact op voor een persoonlijk consult.
Ja dat kan. Heeft u echter geen verwijzing, dan is het afhankelijk van het type huidaandoening en de mate waarin u verzekerd bent, of uw verzekeraar het vergoedt. U kunt altijd eerst bij ons in een eerste consult vragen welke behandeling nodig is waarna u bij uw verzekeraar kunt checken of uw polis dat dekt.
Dit verschilt per huidaandoening en het aantal behandelingen dat nodig is. Boekt u eerst een gratis, persoonlijk consult dan kunnen onze artsen uw huid beoordelen en u meer vertellen over de mogelijke behandeling en de daarbij behorende kosten.
U kunt bij ons altijd binnen een week terecht. Afhankelijk van de behandelmethode is het soms zelfs al mogelijk om direct na het eerste consult de behandeling te laten uitvoeren.
Voordat een behandeling wordt gestart of zelfs maar geadviseerd, heeft u altijd eerst een vrijblijvend consult met een van onze artsen. Deze beoordeelt uw huid, de aandoening en uw conditie. U weet daardoor precies wat uw huidaandoening is.
Na een eerste consult adviseert uw arts u welke behandeling het beste is voor uw huid en de aandoening die u heeft.
Dit verschilt per aandoening.
Dit is afhankelijk van het type behandeling, hoe vaak de behandeling is herhaald en de aard van de aandoening.
Dit verschilt per behandeling. Uw arts zal u hier in ieder geval over inlichten. Of lees onze algemene richtlijnen hierover. Twijfelt u nog? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
Dit verschilt per behandeling. Uw arts zal u hier in ieder geval over inlichten. Of lees onze algemene richtlijnen hierover. Twijfelt u nog? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
Dit verschilt per verzekeraar en per verzekering. In sommige gevallen worden behandelingen wel vergoed, zoals bijvoorbeeld bij het verwijderen van sommige pigmentvlekken. Om zeker te zijn of uw behandeling vergoed wordt, adviseren wij u om met dit bij uw verzekeraar na te vragen.
Een indicatie van de prijzen van behandelingen met injectables vindt u op onze site. Wat het exact voor u zal kosten is afhankelijk van het aantal zones dat we moeten behandelen. Dit bepaalt immers de hoeveelheid van het product dat gebruikt wordt. Bij de Dutch Clinic betaalt u namelijk geen standaard tarieven maar slechts voor het verbruikte product. Op deze manier garanderen we u de beste kwaliteit tegen de meest eerlijke prijs.
Een indicatie van de prijzen van filler-behandelingen staat op onze site. Wat u precies zal moeten betalen is afhankelijk van de hoeveelheid milliliters die we zullen gebruiken. Zo zal een kleine lijn minder filler nodig hebben dan een hele kaak of wangen. De kosten die wij u in rekening brengen zijn nooit standaard tarieven maar een vergoeding voor het gebruikte product. U weet bij ons dus zeker dat u de beste kwaliteit ontvangt voor een eerlijke prijs.
Nee. Permanente fillers zijn verboden in Nederland en worden dus ook niet door de Dutch Clinic geplaatst.
Nee, als er al een permanente filler geplaatst is, voeren wij geen cosmetische behandelingen met fillers, draadlift of injectables meer uit.
Ja, u bent bij ons altijd onder behandeling van ervaren artsen. En de arts die bij u de intake en het eerste consult doet, is ook de behandelend arts.
Dat verschilt van de plek waarop de behandeling wordt uitgevoerd, de huidconditie voor de behandeling en hoe vaak u al een filler of draadlift heeft gebruikt. Hoe vaker u het namelijk laat plaatsen, des te langer het effect blijft.
Gemiddeld 2% van de mensen die zich met injectables laten behandelen, reageert niet op deze injectable. Dit kan niet vooraf worden voorzien en is dan ook geen grond voor klachten.
Jazeker. Wij willen uw gezicht en uitdrukking verbeteren zonder het te veranderen. Dus wij spuiten niet zoveel filler of inectables dat u uw gezicht niet meer kunt bewegen. U behoudt uw natuurlijke uitstraling maar dan jonger en frisser.
Dat is afhankelijk van de conditie van uw huid en de plek waar de verbetering gewenst is. Uw arts zal u hierover persoonlijk adviseren.

Dit is afhankelijk van uw verzekeraar maar doorgaans worden cosmetische behandelingen niet vergoed.

Heeft u ondanks alle informatie alsnog een vraag? Neem gerust contact op.