Skip to content

Huidproblemen

Veel huidproblemen of huidaandoeningen hebben ingrijpende gevolgen op uw leven. Ze kunnen pijnlijk zijn of ontsierend en daarmee uw zelfvertrouwen ondermijnen. Bij de Dutch Vein Clinic helpen wij u deze aandoeningen aan te pakken met geavanceerde technieken, state-of-the-art apparatuur en zeer ervaren artsen.

Behandelplan huidverbetering

Huidproblemen manifesteren zich van milde tot zeer ernstige vormen en vereisen elk een eigen aanpak volgens een persoonlijk behandelplan. Onze artsen stellen daarom tijdens het eerste consult een zorgvuldige diagnose waarna ze een behandelplan aan u voorstellen. Tijdens de behandeling wordt altijd beoordeeld hoe uw huid en de aandoening reageren en of tussentijdse aanpassing van het plan gewenst is.

Advies voor uw huid

De huid is het grootste orgaan van het menselijk lichaam en heeft naast het cosmetische, ook een heel belangrijke vitale functie. Goede verzorging en indien nodig tijdig een behandeling starten, is dan ook essentieel. Twijfelt u over een vlekje, bultje of andere storende oneffenheid in uw huid? Dan kunt u ons altijd om advies vragen.

Huidproblemen

Met onder meer lasertherapie├źn, peelings en IPL behandelen we een breed scala van huidproblemen zoals:

  • Couperose
  • Pigmentvlekken

Maak een afspraak voor uw huidproblemen

Wilt u ook uw huid verbeteren? Maak dan een afspraak voor een eerste kennismaking. Wij zien u graag hier in onze kliniek in Hoofddorp.